Skip to main content

Design og udvikling af Joomla hjemmesider

- der giver dine kunder den helt rigtige oplevelse

Joomla ekspert
Fokus på løsningen
Hurtig tilbagemelding
Joomla hjemmeside

Din hjemmeside er en aktiv salgskanal, der skal se troværdig og professionel ud for at være en ressource for din virksomhed.

Hjemmesiden skal udvikle sig når din virksomhed gør, skabe nye relationer og muligheder, så den altid lever op til hvad dine kunder forventer af en virksomhedshjemmeside som din.

Med mig som din Joomlakonsulent har du en tæt og passioneret samarbejdspartner, der med stor know-how hjælper dig helt i mål med din hjemmeside.

Det er her vi starter vores fælles mission: at udvikle en succesfuld hjemmeside, der gør en forskel for din virksomhed.

Joomla ekspert uden tossede bindinger

Fokus på opgaveløsningen

Jeg tror på, at gode produkter opstår gennem passion, intelligens og personligt engagement, og det viser min portefølje, der spænder over forskellige kunder, brancher og målgrupper.

Logo BOXIT
Logo Nordsjællands Brandvæsen
Logo PFA Pension
Logo Rigshospitalet
Logo Forældrenes Landsorganisation - Ny Joomla hjemmeside
Logo For Lige Vilkår
Logo Nembedemand - Design af Joomla hjemmeside
Logo Monsido - Design af hjemmeside
Logo Natur & Ungdom
Logo Vestbirk Musik- & Sportsefterskole
Logo Cirkus Arena - Design af Joomla hjemmeside
Logo Den Jydske Haandværkerskole - Design af hjemmeside

Uanset hvilken branche du er i, skal du have en professionel hjemmeside, der performer og skaber de resultater, du ønsker.

Din hjemmeside skal skabe værdi og konvertere, da den jo er online delen af din virksomhed og centrum for din onlinemarkedsføring.

Og netop fordi din hjemmeside er værdifuld, skal den også fungere optimalt og have de bedste betingelser, så den kan løbe en maraton for dig – både nu og i fremtiden.

Det er præcis den type Joomla hjemmeside jeg designer og udvikler til dig – så du får ALLE mulighederne med en hjemmeside, der lever op til dine behov.

Det er ikke størrelsen, men kvaliteten af den løsning jeg udvikler, der gør en forskel for alle mine kunder – hver eneste dag.

Jeg udvikler Joomla løsninger til alle typer af hjemmesider – lige fra personlige blogs til store internationale virksomhedshjemmesider. 

Den forskel skal din nye Joomla hjemmeside også gøre for dig.

Du får en hjemmeside der er i teknisk topform, og som sender de helt rigtige visuelle signaler til dine kommende kunder, samarbejdspartnere, og ja, selv dine konkurrenter. Den skal være troværdig, synlig og konvertere, så den skaber resultater.

Lyder det også som en god løsning for dig?

Du får:

 • Design og udvikling af Joomla hjemmeside
 • Hastighedsoptimeret Joomla hjemmeside
 • Responsiv/mobilvenlig version af websiden
 • 100% ejerskab af din hjemmeside og alle rettigheder
 • Brugervenlig og nem CMS
 • Mulighed for Support-, Sikkerheds- og Hostingaftale
 • Let at opdatere og opgradere
 • Masser af udvidelser og udviklingsmuligheder
 • HTTPS som standard på alle Joomla hjemmesider
 • Rådgivning og vejledning til alt i Joomla
 • Integration til andre systemer
 • Teknisk SEO

Derudover kan du også med Joomla få integreret en medlemsklub, webshop, kursusside, tilmeldings- og bookingsside, forum, intranet … og meget meget mere. Dine muligheder er uendelige.

Og hvis det skulle ske, at dét du ønsker ikke findes endnu – så bygger jeg det til dig!

Hjemmeside design - præcist som det skal være!

Din hjemmesides design er det visuelle førstehåndsindtryk dine kunder får af din virksomhed. Designet skal styrke din virksomheds personlige identitet, kommunikation og skabe en direkte forbindelse og vise vejen for dine kunder. Gennem designet formidles din virksomheds historie, værdier og tydelige budskab.

Webdesign er socialt design – der tiltrækker, inviterer og guider dine kunder ind i kernen af din virksomhed.

Din hjemmesides design skal være moderne, brugervenlig og skabe tillid, for at være effektiv og skabe resultater. Uanset om du skal have en ny hjemmeside eller om den gamle skal re-designes, kan vi hjælpe dig med den fornyelse, der opgraderer din hjemmesides design.

Kom bag facaden din på hjemmeside

Hjemmeside designet er afgørende for din hjemmesides succes. Men uden en stræk og holdbar teknisk løsning, er hjemmesidens levetid og evne til at performe begrænset. Derfor udvikler vi hjemmesider der er optimerede specifikt til formålet med din hjemmeside – uanset om du har helt særlige behov eller krav til hjemmesidens setup og funktioner.

Det er sådan vi sikrer at din hjemmeside fungerer, opfører sig som den skal og vises korrekt, når dine kunder bevæger sig rundt på den.

Derudover vil din nye hjemmeside også blive teknisk hastighedsoptimeret og responsiv – det elsker Google! Det er også en god kundeservice for dine kunder, når din hjemmeside er hurtig og nemt tilpasser sig til deres skærm.

Hjemmeside design er det, du siger uden ord om din virksomhed

Din hjemmesides design og skabelon betyder alt for dine besøgenes indtryk og oplevelse af din virksomhed. Derfor skal stilen i designet vise din virksomheds karakter og personlighed, så besøgende får tillid til, at de er det helt rigtige sted.

Sådan er din hjemmesides design en central del af din virksomheds online position og resultater. Eller mangelen på samme.

Værdien af godt hjemmeside design er designets egenskab til at tiltrække opmærksomhed, guide, inspirere, og invitere dine besøgende til handling.

Hjemmeside design er en oplevelse, der skaber et særligt miljø og vækker følelser omkring din virksomhed. Når dine kunder er på din hjemmeside skal de træde ind i dit rum. Det skal give dem lyst til at blive, foretage de rigtige handlinger og komme igen, når de har brug for det.

Udvikling af hjemmesider – kvalitet ned til den sidste kildekode

Den tekniske løsning bag din hjemmeside er lige så vigtig som fundamentet på dit hus. Opbygningen, strukturen i det tekniske skal være i orden, for at kunne holde til formålet med din hjemmeside.

Din hjemmeside skal være udviklet så den passer til dine behov og ønsker. Samtidig skal den være så fleksibel, at hjemmesiden kan udvikle sig i takt med din virksomhed, nye tiltag og krav.

Fordelen ved speciel udviklet hjemmeside er, at du kan få det lige som du vil have det. Har du særlige krav hjemmesidens setup eller ønsker du en særlig funktion eller feature, sørger vi for at du får præcis den løsning der passer til dine behov.

Responsiv hjemmeside – når størrelsen betyder mere end du tror!

Dine kunder finder ikke kun din hjemmeside, når de sidder foran computeren. De bruger lige så meget den ene ting vi alle har lige ved hånden – vores mobiltelefon.

På den, eller på deres tablet, ser de din hjemmeside, de læser dine nyheder eller blog, og vigtigst af alt så kontakter de dig eller køber dine produkter på dem.

Men det gør de ikke, hvis din hjemmeside er besværlig og de skal zoome, vende og dreje deres telefon eller tablet for at få deres skærm til at passe til din hjemmeside.

Det er omvendt!

Det er din hjemmeside, der skal tilpasse sig til deres skærm – uanset hvilken type eller størrelse skærmen har. Det gør en responsiv hjemmeside og det er sådan vi sikrer, at dine besøgende har en god brugeroplevelse og at din hjemmesides design altid bliver præsenteret som det skal.

Men en responsiv hjemmeside er ikke kun vigtig for dine kunders oplevelse.

Det er også vigtig for din placering på Google.

Googles algoritme kigger kun på responsive hjemmesider, da Google ved, at langt over halvdelen af alle søgninger bliver foretaget på mobiltelefoner. At din hjemmeside er responsiv handler dermed også om din hjemmesides synlighed på Google.

Derfor vil din nye hjemmeside naturligvis være responsiv, når hjemmesiden er designet og udviklet af webbureauet Joomlakonsulenten.

Skab liv på hjemmesiden med godt indhold til dine kunder

Nu ved du allerede to vigtige ting om din nye hjemmeside – hjemmesidens design og teknikken bag, er afgørende for din hjemmesides succes.

Men der er en ting du aldrig må undervurdere på din hjemmeside.

Indholdet.

Indholdet er dine tekster, billeder og videoer, der aktivt kommunikerer ud til dine kunder. Det er indholdet der skaber relationer, engagement og ja, sælger dit produkt. Indholdet skal skabe liv på hjemmesiden, og fortælle dine kunder præcist hvem, hvad og hvorfor de skal vælge din virksomhed.

Dit hjemmeside design er måden du fortæller, hvor indholdet er hvad du fortæller dine kunder om din virksomhed.

Indholdet er derfor en aktiv del af din virksomheds kommunikations- og markedsføringsstrategi. For at indholdet er effektivt og skaber værdi, skal det præsenteres for kunderne på en tiltrækkende måde, der skaber nysgerrighed og interesse. Det gør du med dine tekster, billeder og videoer af høj kvalitet.

Og det hjælper jeg dig gerne med på din nye hjemmeside og deler gerne min tekstforfatter-samarbejdspartner med dig.

Processen for udvikling af hjemmeside

1) Indhentning af informationer, analyse og research

Den første del at processen er den vigtigste. Det er her vi lærer hinanden at kende, og sammen finder ud af hvad den nye hjemmeside skal gøre for din virksomhed.

Jo flere informationer om hvem virksomheden er, mål og visioner for fremtiden, jo bedre kan vi udvikle og designe en hjemmeside der matcher virksomhedens behov.

Vi vil spørge hvad formålet er med hjemmesiden? Hvem er jeres målgruppe? Hvilket indhold skal der være på hjemmesiden? Og høre hvilke forestillinger og ønsker du har til hjemmesiden.

Derefter laver vi også vores egen research og analyse af din branche og målgruppe.

Det er med udgangspunkt i alle disse informationer vi udvikler og designer din hjemmeside med de bedste forudsætninger for success.

2) Planlægning af ny hjemmeside

Jeg bruger alle de indsamlede informationer til at planlægge udviklingen og implementeringen af hjemmesiden.

I forhold til det tekniske setup rådgiver jeg dig til beslutte hvilke teknologier, der vil være det mest optimale valg i forhold til dine behov og ønsker.

Jeg udarbejder et sitemap, som er en grafisk model over hjemmesidens struktur. Det giver et overblik og fremmer arbejdet med brugervenlighed og hver enkelt sides indhold.

Ved større og mere komplekse hjemmesider udarbejdes en udvidet produktionsplan, hvor udviklingen af hjemmesiden bliver delt op i specifikke milestones.

3) Design af hjemmeside

I arbejdet med den grafiske del er informationerne og analysen af målgruppen vigtige.

En vigtig faktor i designfasen er integration af visuelle elementer, som logo og farvetema. Det styrker den visuelle identitet, og giver en rød tråd i din virksomheds visuelle kommunikation.

Når jeg har designet det første udkast til den nye hjemmeside, fremsender jeg en præsentation af hjemmesiden.

Når designet er godkendt, går jeg videre til det næste trin - udvikling af hjemmesiden.

4) Udvikling af hjemmeside - programmeringen

I denne fase udvikles og programers den tekniske løsning og funktionerne bag hjemmesiden. Er der behov for en unik løsning, der er særlig for din hjemmeside, bliver det udviklet, så den passer præcist til din hjemmeside.

5) Test og færdiggørelse af hjemmesiden

Når programmering og opsætningen af hjemmesiden er færdigt, kører jeg flere stresstests for at sikre kvaliteten af hjemmesiden. Jeg sikrer mig, at hjemmesiden vises korrekt i forskellige browsere, samt på tablet og mobil.

Din hjemmesiden ligger i testfasen på min testserver, hvor det kun er dig og mig der har adgang til.

Først når hjemmesiden gennemtestet og godkendt, flytter jeg siden over på dit webhotel.

Her tester jeg hjemmesiden igen, for at sikre at alt fungerer korrekt.

Hjemmesiden er nu synlig for offentligheden.

6) Vedligeholdelse af hjemmesiden

Hos webbureauet Joomlakonsulenten designer og udvikler jeg hjemmesider, der er nemme at vedligeholde og opdatere.

Hjemmesidens administration er simpel og overskuelig, og du vil nemt kunne oprette, ændre, uploade m.m. indhold helt uden kendskab til programmering.

Hvis du har lidt erfaring med Word, så vil I hurtigt finde dig til rette med hjemmesiden.

Du vil naturligvis få en gennemgang og introduktion, så du hurtigt kan arbejde videre med hjemmesiden, når den er færdig og leveret.

5 stjerner

"Michael giver sig tid til at lytte, og kommer derefter med kompetent sparring, viden og forslag."

5 stjerner

"Uden tvivl sublim Joomla know-how og hurtig responstid"

5 stjerner

"Kompetent og løsningsorienteret dialog samt handlingsorienteret effektuering"

Sådan kommer vi i gang med din nye hjemmeside – det første skridt

Siden du er kommet helt her ned på siden, så tænker jeg, at du har flere overvejelser om at få udviklet en ny hjemmeside.

Det eneste du skal gøre er at kontakte mig.

Så får vi en snak om dine mål og ønsker til din nye hjemmeside.

Derefter aftaler vi hele processen og de praktiske ting som prisen og leveringstiden på hjemmesiden.

Skriv til mig her, så har du taget det første skridt til din nye hjemmeside.

Hjælp til Joomla?