Slutbrugerlicens (EULA)

 

  1. 1. JOOMLAKONSULETNEN LICENSERING
  2. 2. GPL-LICENSERING
  3. 3. PROPRIETÆR BRUGSLICENS
  4. 4. BRUGSBETINGELSER
  5. 5. BEGRÆNSNINGER
  6. 6. ÆNDRING AF UDVIDELSER, DER produceres af JOOMLAKONSULENTEN

1. JOOMLAKONSULETNEN LICENSERING

Denne slutbrugerlicensaftale (EULA) er en bindende juridisk aftale mellem dig og JOOMLAKONSULENTEN. Køb, installation eller brug af produkter udviklet af JOOMLAKONSULENTEN leveret på JOOMLAKONSULENTENs hjemmesider repræsenterer, at du har læst, forstået og accepteret at være bundet af betingelserne beskrevet nedenfor.

2. GPL-LICENSERING

Alle Joomla-udvidelser, moduler og plugins produceret af JOOMLAKONSULENTEN frigives under GNU General Public License, version 2 (http://www.gnu.org/licenses/gpl-2.0.html). Specifikt distribueres PHP-koder i JOOMLAKONSULENTEN-produkter under GPL-licensen.

Hvis ikke andet er angivet, er alle billeder, manualer, stylingfiler (CSS) og inklusive JavaScript-filer IKKE GPL og frigives under JOOMLAKONSULENTEN licens til proprietær brug (se nedenfor), medmindre andet specifikt er godkendt af JOOMLAKONSULENTEN. Elementer af udvidelser, der er frigivet under denne licens, må ikke re-distribueres eller re-pakkes til anden brug end dem, der er tilladt i betingelserne.

3. PROPRIETÆR BRUGSLICENS

JOOMLAKONSULENTEN licens til proprietær brug dækker alle billeder, CSS-filer, manualer og JavaScript-filer i alle udvidelser, der produceres og / eller distribueres af JOOMLAKONSULENTEN. Disse filer er beskyttet af JOOMLAKONSULENTEN, copyright og kan ikke re-distribueres i nogen form uden forudgående tilladelse fra JOOMLAKONSULENTEN. 

4. BRUGSBETINGELSER

Det er tilladt at bruge produkterne på mere end et domæne. Dog ydes der kun support til det domæne, som du har forudregistreret produktet til hos JOOMLAKONSULENTEN inden for licensens gyldighedsperiode.
Når du sender en supportanmodning via JOOMLAKONSULENTENs online support system, spores det, om du har en aktiv licens, når du sender en supportanmodning.
Der tilbydes timebetalt support, hvis du ikke har en aktiv licens.

5. BEGRÆNSNINGER

Der er ingen begrænsning for brugen af JOOMLAKONSULENTENs software, der er tildelt under et aktivt licensabonnement, men licens(er) er krævet for at få følgende tjenester beskrevet nedenfor:

  • Adgang til download af produkt
  • Teknisk support (jf. din gyldige license)
  • Opdateringer

6. ÆNDRING AF UDVIDELSER, DER produceres af JOOMLAKONSULENTEN

Du har tilladelse til at foretage ændringer af JOOMLAKONSULENTEN udvidelsers PHP-kode. Men hvis du ændrer en PHP-kode, og den bryder funktionalitet, er support muligvis ikke tilgængelig for dig.

I overensstemmelse med JOOMLAKONSULENTEN licens til proprietær brug må du ikke frigive proprietære filer (modificeret eller på anden måde) under GPL-licensen. Vilkårene i denne licens og GPL v2 forbyder fjernelse af copyrightoplysningerne fra enhver fil.

  • Sidst opdateret den .
Joomlakonsulenten støtter den grønne omstilling
Joomlakonsulenten støtter miljøvenlig pakning
Joomlakonsulenten støtter et sundt arbejdsmiljø
Joomlakonsulenten siger Nej Tak Til Plastik
Joomlakonsulenten støtter sikker browsing
Joomlakonsulentens CSR-profil
Hjælp til Joomla?