Skip to main content

Joomla Webshop

- webshop løsning til god online shopping

Joomla ekspert
Fokus på løsningen
Hurtig tilbagemelding
Joomla Webshop

Joomla webshop – vil du også have (flere) kunder i din onlinebutik?

Din webshop skal både se troværdig ud, være brugervenlig og teknisk fungere

E-handlen i Danmark er vokset som aldrig før, og der er benhård konkurrence om kunderne. Derfor er det vigtigt, at du får den bedste webshop-løsning, der performer og konverterer for din virksomhed. Din webshop skal både se troværdig ud, være brugervenlig og teknisk fungere, så dine kommende kunder får den bedste kundeoplevelse, når de handler hos dig.

Det er netop sådan en webshopløsning jeg tilbyder – en webshop der arbejder i døgndrift, som dine kunder gerne handler med igen og igen.

Joomla webshop konsulent uden tossede bindinger

Jeg tror på, at gode produkter opstår gennem passion, intelligens og personligt engagement, og det viser min portefølje, der spænder over forskellige kunder, brancher og målgrupper.

Logo Primotec - Joomla webshop
Logo Mysmartwatch - Joomla webshop
Logo Barn med Briller - Webshop
Logo Dansk Marineudstyr - Joomla webshop
Logo Izabel Camille - Joomla webshop
Logo Exitzone - Joomla webshop
Logo Smukthjem - webshop
Logo Dogsrus - Webshop
Logo Genealogi - Joomla webshop
Logo Nemogaarden - Joomla webshop
Logo Opdag Verden

Ny Joomla webshop og ingen kunder? - intet problem!

Der er faktisk flere betingelser og krav, som din webshop skal leve op til, for at den kommer godt fra start og virkelig performer. Det handler både om onlinesynlighed, men bestemt også om hvordan din webshop er ’bygget’ og optimeret til at klare sig på internettet.

Sagt med andre ord, findes der webshopløsninger, som sikkert er fine for nogen, men som ikke vil klare sig, som en professionel webshop skal.

Og ja, det koster dig kunder.

Derfor er det min fineste opgave, at sikre at din webshop får de bedste betingelser for, at kunne tiltrække besøgende – altså dine potentielle kunder. Få styrket din webshops ydeevne lige fra starten af, så du har et stærkt udgangspunkt, for at skabe salg i din online butik.

Virtuemart webshop - den professionelle løsning

Webshop-løsningerne baseres på et gennemprøvet Joomla webshop-komponent, der hedder Virtuemart. Der findes flere forskellige webshop-komponenter til Joomla, men vi anbefaler Virtuemart ud fra det simple princip - det virker bare!

Med en Virtuemart webshop har du uanede muligheder for at få en solid og fungerende webshop, der skiller sig ud fra mængden.

I Virtuemart kan du f.eks.

 • Mulighed for at tilpasse hele webshoppen grafisk
 • Salg af både fysiske produkter og produkter til download
 • Online betaling i forskellige valuta
 • Flere kundegrupper med tilpasses visning af produkter og priser
 • Ubegrænset antal varegrupper og produkter
 • Lagerstyrring
 • Fragtberegning
 • Integration til Shipmondo
 • GLS Pakkeshop
 • GLS label-system
 • Rabatkupon-system
 • Overskueligt Administrationssystem
 • Udvidelsesmuligheder af ekstra funktioner (findes det ikke som standard, kan det udvikles!)
 • Søgemaskineoptimeret
 • Integrering med eksterne systemer, som f.eks. Navision, Economics m.fl.
 • o.m.a.

Joomla konsulenten tilbyder:

 • Webshop løsning til dig, der skal starte en ny webshop
 • Integration til GLS
 • Integration til Shipmondo (GLS, PostNord, Bring, DAO)
 • Hastighedsoptimering
 • SEO
 • Joomla hosting
 • Konverteringsoptimerng
 • Udvikling
 • Responsiv joomla webshop
 • Opsætning af online betaling

Ekspert tip: Undgå at benytte MijoShop!!!

MijoShop er ikke en "ren" Joomla-udvidelse

MijoShop fungerer som sådan fint nok. Men den mangler bare flere funktioner, som er standard i alle andre webshop-systemer.

MijoShop er baseret på open source systemet Opencart, der er et standalone webshopsystem. Dvs. at MijoShop ikke er en "ren" Joomla-udvidelse, men har en kerne fra et andet system.

Det giver store problemer, hvis du ønsker at videreudvikle din MijoShop, da kildekodestrukturen ikke er optimal. Konsekvensen er at det bliver meget dyrt for dig at videreudvikle din webshop.

Med Virtuemart har du en fremtidssikret webshop, der kan videreudvikles på uden at det bliver en stor udskrivning for dig.

Joomla webshop design – dine besøgene køber med øjnene

Et godt webshop design handler om at præsentere dine produkter, ydelser og services, så dine besøgende slet ikke kan lade være med at købe hos din virksomhed.

Men …

Mange webshopdesigns gør faktisk det stikmodsatte. Designet larmer og støjer, eller sender modsatrettede signaler, der koster deres kunders tillid.

Ja, kunderne køber altså ikke noget, hvis de er i tvivl om din webshops troværdighed.

Webshop design handler derfor ikke kun om en flot og moderne stil, men om designet virker!

Designet har et utrolig vigtigt job, det skal udføre, før du kan kalde det for et godt webshopdesign. Det skal skabe tillid, sammenhæng og med lethed guide dine kunder rundt – helt om til betalingenssiden.

Har du et gammelt og forældet design på din webshop, der trænger til et ansigtsløft? Så står vi klar til at skabe fornyelse med et nyt webshopdesign der virker!

Det grundlæggende fundament for din online butik

Den webshop løsning du vælger, er det grundlæggende fundament for din online butik

Det skal være solidt og stabilt, så det kan leve op til dine forventninger. Nethandel er stigende, og i dag skal der mere til, end blot at have en webshop på nettet. Som jeg siger til vores kunder – dine kunder venter ikke i kø derude.

Derfor skal der bare være helt styr på din webshop fra første dag, den går online.

Hastighedsoptimering af Joomla webshop – fra sløv skilpadde til raketfart

Har du nogensinde prøvet, at komme ind på en webshop, hvor halvdelen af billederne og teksten mangler?

Måske er du tålmodig, og venter i spænding på, at den langt om længe loader færdig. Eller også begynder du at trykke hist og her i håbet om at det vil gå hurtigere – hvilket det faktisk aldrig gør.

Måske har du så også måtte sande, at det bare ikke er der, du ligger din ordre, fordi den er sløv som en skilpadde til at loade.

Sådan går det for rigtig mage webshops, der ikke er hastighedsoptimerede.

De skubber simpelthen deres kunder over til deres konkurrenter, fordi de bogstavligt talt er alt for langsomme.

Hastighedsoptimering af din webshop, handler om at optimere din webshops loadtid – og det skal gå i raketfart, hvis du vil sikre, at dine kunder får en god oplevelse.

De venter sjældent i lang tid – alt over 2 sekunder er for langsomt.

Ja, 2 sekunder!

Her kommer Google også ind i billedet.

Google ved nemlig godt, at onlineshoppere vil have at tingene bare glider nemt og fungerer, når de er på indkøb. Derfor bliver hastighedsoptimerede webshops også bedre placeret i Googles søgeresultater.

Joomla webshop SEO – onlinesynlighed for webshops

Webshop + søgemaskine optimering = kunder

Så nemt kan det næsten siges.

Men kun næsten, fordi søgemaskine optimering (SEO) af din webshop, er ofte en samling af flere handlinger og strategier, der over tid skal hjælpe din webshop med at blive (mere) synlig på Google – dér hvor dine kunder er.

Hastighedsoptimering, mobilvenlighed og gode beskrivende salgstekster er bare et par eksempler på, hvad der skal arbejdes med.

Din webshop skal selvfølgelig være synlig, for at dine kunder overhovedet kan finde den. Hvis den ligger og roder rundt på side 4 eller 5 i søgeresultaterne, er risikoen for, at de finder en anden webshop først, virkelig stor.

Men bare rolig, du er landet det helt rigtige sted, hvis du gerne vil have SEO-hjælp til din webshop.

Processen for udvikling af din webshop

1) Indhentning af informationer, analyse og research

Den første del at processen er den vigtigste. Det er her vi lærer hinanden at kende, og sammen finder ud af hvad den nye webshop skal gøre for din virksomhed.

Jo flere informationer om hvem virksomheden er, mål og visioner for fremtiden, jo bedre kan jeg udvikle og designe en hjemmeside der matcher virksomhedens behov.

Jeg vil spørge hvad formålet er med webshoppen? Hvem er jeres målgruppe? Hvilket indhold skal der være i webshoppen? Og høre hvilke forestillinger og ønsker du har til webshoppen.

Derefter laver jeg også min egen research og analyse af din branche og målgruppe.

Det er med udgangspunkt i alle disse informationer jeg udvikler og designer din webshop med de bedste forudsætninger for success.

2) Planlægning af ny webshop

Jeg bruger alle de indsamlede informationer til at planlægge udviklingen og implementeringen af webshoppen.

I forhold til det tekniske setup rådgiver jeg dig til beslutte hvilke teknologier, der vil være det mest optimale valg i forhold til dine behov og ønsker.

Jeg udarbejder et sitemap, som er en grafisk model over hjemmesidens struktur. Det giver et overblik og fremmer arbejdet med brugervenlighed og hver enkelt sides indhold.

Ved større og mere komplekse webshop udarbejdes en udvidet produktionsplan, hvor udviklingen af webshoppen bliver delt op i specifikke milestones.

3) Design af webshop

I arbejdet med den grafiske del er informationerne og analysen af målgruppen vigtige.

En vigtig faktor i designfasen er integration af visuelle elementer, som logo og farvetema. Det styrker den visuelle identitet, og giver en rød tråd i din virksomheds visuelle kommunikation.

Når jeg har designet det første udkast til den nye webshop, fremsender jeg en præsentation af webshoppen.

Når designet er godkendt, går jeg videre til det næste trin - udvikling af webshoppen.

4) Udvikling af webshop - programmeringen

I denne fase udvikles og programers den tekniske løsning og funktionerne bag webshoppen. Er der behov for en unik løsning, der er særlig for din webshop, bliver det udviklet, så den passer præcist til din webshop.

5) Test og færdiggørelse af webshoppen

Når programmering og opsætningen af webshoppen er færdig, kører jeg flere stresstests for at sikre kvaliteten af webshoppen. Jeg sikrer mig, at den vises korrekt i forskellige browsere, samt på tablet og mobil.

Din webshop ligger i testfasen på min testserver, hvor det kun er dig og mig der har adgang til.

Først når webshoppen gennemtestet og godkendt, flytter jeg siden over på dit webhotel.

Her tester jeg igen webshoppen, for at sikre at alt fungerer korrekt.

Webshoppen er nu synlig for offentligheden.

6) Vedligeholdelse af webshoppen

Hos webbureauet Joomlakonsulenten designer og udvikler jeg webshops, der er nemme at vedligeholde og opdatere.

Webshoppens administration er simpel og overskuelig, og du vil nemt kunne oprette, ændre, uploade m.m. indhold helt uden kendskab til programmering.

Hvis du har lidt erfaring med Word, så vil I hurtigt finde dig til rette med webshoppen.

Du vil naturligvis få en gennemgang og introduktion, så du hurtigt kan arbejde videre med webshoppen, når den er færdig og leveret.

5 stjerner illustration

"Michael giver sig tid til at lytte, og kommer derefter med kompetent sparring, viden og forslag."

5 stjerner illustration

"Uden tvivl sublim Joomla know-how og hurtig responstid"

5 stjerner illustration

"Kompetent og løsningsorienteret dialog samt handlingsorienteret effektuering"

Joomla webshop hosting

Når vi taler om, at din webshop skal have de bedste betingelser, så er dit valg af hosting afgørende.

Dagligt rådgiver og vejleder jeg webshopejere til at finde den hosting, der passer præcist til deres behov.

Så er du i tvivl om hos hvem og hvor du skal have hostet din webshop, så hjælper jeg dig gerne.

Og ja, jeg tilbyder også hosting af Joomla webshops.

Men min hosting er ikke for alle, da jeg har nogle ret skrappe kvalitetskrav til de Joomla hjemmesider og webshops, jeg har på boende på mine servere.

Det er sådan jeg 100% garanterer for kvaliteten, sikkerhedsniveauet og den hurtige service jeg yder, for dem jeg hoster – hver dag og året rundt.

Hvis du har spørgsmål til hosting af din webshop – eller vil vide mere om Joomla hosting hos mig, så kontakt mig.

Hjælp til Joomla?