Design af logoer der sender nye og tydelige signaler

Dit logo design er din virksomheds personlige varemærke.

Derfor skal dit logo være originalt, troværdigt og professionelt designet, så det matcher præcis til din virksomhed. Dit logo skal identificere og repræsentere din virksomhed, så den øjeblikkeligt genkendes af dine kunder og i din branche.

Kreativ
Kvalitet
Hurtig tilbagemelding

Logo design handler om det budskab din virksomhed sender om sig selv, og hvordan den skal opfattes.

Logoet skal skille sig ud af mængden og sende et klart og tydeligt signal om hvad, din virksomhed står for – uanset hvor logoet bliver set.

Jeg designer logoer, der skaber identitet og værdi for din virksomhed.

Logo Nordsjællands Brandvæsen
Logo Boje Rail
Logo Rosenfelt & West Engineering
Logo FAI Junior European Gliding Championship 2023
Logo Favrskov Skakklub
Logo Tungelundbadet
Logo Fitmento
Logo Boligforeningen B42
Logo Praktisk SEO
Logo JK Lab
Logo PPL Academy
Logo KR

Design af logo er grundstammen for din virksomheds visuelle identitet

Dit logodesign er bestemmende for din virksomheds visuelle identitet.

Den visuelle identitet er din virksomheds grafiske udtryk, stil og særlige karakter, der skaber et synligt miljø og personlighed omkring din virksomhed.

Stilen i din visuelle identitet udspringer og defineres ud fra logoets design.

Det sikrer et gennemført helhedsudtryk og sammenhæng i den visuelle oplevelse af din virksomhed. Det er lige fra din hjemmesides design til designet af materialer som brochurer, visitkort og andet, du bruger i din markedsføring, hvor dit logo skal indgå.

Ved at tage udgangspunkt i de unikke kvaliteter dit logo skal have, skabes overensstemmelse og balance mellem din virksomhed, logoet og den visuelle identitet.

Det skal du vide, da det handler om helheden i en gennemført design strategi, der skal give dine kunder den helt rigtige oplevelse af din virksomhed.

Dit logo design skal arbejde for din virksomhed – hver dag!

Hemmeligheden bag de mest succesfulde logoer er simpel:

De er designet til at blive brugt. Igen og igen, og hvor som helst.

Ikke kun blot for at vise logoet i sig selv, men for at sikre identifikation, genkendelse og synlighed af virksomheden. Det giver nærvær og tillid.

Det samme gælder for dit logo.

Dit logo får først værdi og effekt, når du anvender det aktivt i både virksomheden og udadtil i omverdenen. Det giver logoet en funktion og et formål, som logoet kun får, når der skabes et liv og en relation omkring det.

Det starter allerede med designet af logoet.

Responsiv logo - et logo der tilpasser sig i nutid og fremtid

Dit logo design bliver hver dag sat på en hård prøve for, hvor og hvordan logoet bliver vist. Et logo skal i dag designes så det vises korrekt på at typer og størrelser af skærme, hvor logoets plads er forskellig.

Det kræver et reponsivt logo, der designes til at være fleksibelt uden at miste sine egenskaber og kvaliteter. Logoet tilpasser sig automatisk som symbol ned til den mindste skærm, som et let og genkendeligt ikon.

Med et responsivt logo undgår du at gå på kompromis med kvaliteten og skarpheden af logoet, når det præsenteres for dine kunder. For kunderne skal se og kunne genkende dit logo, uanset hvilket format eller enhed logoet vises på.

Et responsivt logo er også forberedt på fremtiden. Dit logo skal kunne følge med i udviklingen inden for størrelsen, kvaliteten og formen på skærme, som dine kunder anvender. Det er med til at sikre dit logos værdi og lange levetid.

Design af logo – fra en god ide til helhed

At få designet et nyt logo er en proces, der er en investering i din virksomhed og dets synlighed.

Det er din virksomheds mål, visioner, historie og ønsker der skal oversættes til et design. Logoet er summen af hele din virksomhed i et stilfuldt, professionelt og troværdigt design.

Logo designet er sammensat af enkelte og særligt udvalgte elementer, der er unikke og tilpassende din virksomhed og branche.

Fra værdierne i skrifttypen, valg af farver og form, er logoet specielt designet til formålet. Logoets egenskaber er skabt til at fungere på alle typer af steder og medier – lige fra hjemmesiden til reklameskilte, annoncer og de på sociale medier.

At designe din virksomheds logo kræver kendskab og viden om virksomheden. Det er sådan jeg udvikler og designer præcis det logo, der forener og skaber sammenhæng mellem din virksomhed og logoet.

Hvad siger dit logo om din virksomhed?

”Det er præcis dét logoet gør – det fortæller noget om din virksomhedens historie, værdier og selvopfattelse. Det er logoet fineste opgave, at sende et stærkt signal om din virksomhed, selv når logoet står helt alene på et blankt stykke papir eller på et kæmpe reklameskilt i midtbyen.

Vi lever i en tid hvor det er naturligt at vurdere og reagere på det visuelle indtryk virksomheder giver.

Det gælder især for logoer.

Et nyt og originalt designet logo er et tegn på udvikling i virksomheden: en ny og mere nutidig position, der skal vises og markeres. Det er en investering i din virksomheds fremtid, som logoet er en del af og skal gøre en forskel for.

Det er formålet og det nye logos funktion for din virksomhed.”

Michael Sønderup Nielsen
Webdesigner, Joomla konsulent

"Michael giver sig tid til at lytte, og kommer derefter med kompetent sparring, viden og forslag."

"Uden tvivl sublim Joomla know-how og hurtig responstid"

"Kompetent og løsningsorienteret dialog samt handlingsorienteret effektuering"

Joomlakonsulenten støtter den grønne omstilling
Joomlakonsulenten støtter miljøvenlig pakning
Joomlakonsulenten støtter et sundt arbejdsmiljø
Joomlakonsulenten siger Nej Tak Til Plastik
Joomlakonsulenten støtter sikker browsing
Joomlakonsulentens CSR-profil
Hjælp til Joomla?