Joomla webbureau i Århus

- din Joomla ekspert

Joomla webbureau i Aarhus, der gør din virksomhed til en magnet for dine kunder

Måske ved du, hvad det betyder for din virksomhed, når den ikke har en synlig og stærk online platform? Når den ser forældet ud, eller ikke helt fungerer, som den skal?

Det er ser dine kunder også.

Men jeg har en god nyhed. For jeg kan hjælpe dig og din virksomhed til at skabe det der gør din virksomhed til en online magnet for dine kunder. Én du er stolt af at vise frem, og som fungerer og skaber resultater.

Det er sådanne hjemmesider, webshops og andre online projekter jeg udvikler til, at være de bedste markedsføring- og salgskanaler.

Som Joomla webbureau i Aarhus, har jeg over 17 års erfaring med udvikle og designe til både  internationale virksomheder og nystartede iværksættere. Fælles for dem er, at de ved hvad det betyder at have en stærk online platform, der repræsenterer deres virksomhed ud ad til.

For at tiltrække nye kunder og skabe en position i din branche, skal din virksomhed også online se professionel og troværdig ud. Den skal leve op til din virksomheds standarder, og have de kvaliteter der gør den effektiv.

Dét kan jeg hjælpe dig og din virksomhed med.

Målet er, at give dine kunder det bedste førstehåndsindtryk, der inviterer dem tættere ind på din virksomhed. Den skal skabe tillid, så dine kunder får lyst til at handle. Og med lethed bliver de guidet til at udføre de handlinger, som du ønsker – kontakt, køb eller sign up.

Designet skal matche din virksomhed, og samtidig give dine kunder en god brugeroplevelse. Med et gennemført design vises virksomhedens personlighed, der skaber opmærksomhed, fokus og genkendelse. De grafiske elementer er særligt udvalgte til holde fokus og interessen, for det din virksomhed tilbyder.

Brugervenligheden gør det nemt at navigere og foretage handlinger på siden, der gør det let at for dine kunder at blive guidet mod målet. Det er sådan du giver en god kundeservice online.

Den tekniske løsning bag hjemmesiden, Joomla CMS (administrationssystem), er nemt at arbejde med, vedligeholde, opdatere og administrere for dig – uanset om du er nybegynder som administrator.

Det er simpelt og jeg viser dig hvordan.

Din virksomheds online platform skal være enkelt at arbejde med, og af en kvalitet der gør en forskel – lige fra fundamentet, CMS, til designet.

Joomle webbureau i Aarhus, der tilbyder:

 • Design og udvikling til Joomla hjemmesider
 • Joomla Hosting
  Responsiv/mobilvenlighed
 • Brugervenligt administationssystem
 • Markedsføring - online
 • Søgemaskineoptimering - SEO
 • Joomla support, og Sikkerheds- og opdateringsaftaler
 • Klippekort
 • Konceptudvikling og sparring
 • Rådgivning, kurser og vejledning

Det Joomla webbureau i Aarhus, der udvikler og designer for din virksomhed

Men først vil jeg lære dig og din virksomhed at kende.

Hvad er målet? Målgruppen? Og hvilke resultater ønsker du at skabe?

Når jeg skal hjælpe din virksomhed til at blive skarpere og tydeligere for dine kunder, skal jeg også kende din branche. Det får din virksomhed til at skille sig ud, og viser hvordan din virksomhed er unik og speciel.

Dit hjemmesideprojekt skal have en lang levetid for din virksomhed. Derfor skal det også vises hvor virksomheden er på vej hen i fremtiden. Designet skal være tidsløst og moderne, så kunderne altid får den rigtige oplevelse, der forventes af din virksomhed.

Det gælder også for den tekniske løsning. Den skal have alle muligheder og være så fleksibel, at det nemt kan lade sig gøre, når du ønsker at udvide eller tilføje nye tiltag. Også hvis der kommer nye krav eller ændringer, som du skal efterleve.

Det er sådan jeg skaber de bedste betingelser for, at din virksomhed klarer sig godt online – nu og i fremtiden.

Som webbureau i Aarhus specialudvikler jeg også mere komplekse og unikke webløsninger. Jeg har leveret flere avancerede løsninger, der stadig er nemme og brugervenlige at anvende i praksis. Så hvis du har et helt særligt projekt, eller ønske til hvad din webløsning skal kunne, så kan jeg udvikle det til dig.

Webbureauet i Aarhus, der hjælper mine kunder med at udvikle og designe deres webprojekter, så de opnår deres mål og de resultater de ønsker.

Det kan du se i vores cases herunder.

Joomla webbureau i Hadsten

Sådan fik Partyin den løsning, der blev en succes om natten

Som webbureau i Aarhus har jeg hjulpet Aarhusianske Partyin, der er en guide til nattelivet i hele landet. Partyin skulle både have designet og udviklet en ny hjemmeside, og have et specialudviklet et online auktionssystem. Auktionssystemet er en teknisk løsning, hvor brugerne i nattelivet frit kan byde på events og produkter på barer og diskoteker. Fordelen ved den løsning jeg udviklede er, at auktionssystemet taler direkte med kasseapparaterne på spillestederne.

Det gør det nemt for brugerne, der via deres mobiltelefon kan byde og købe med det samme auktionen er slut. For spillestederne er det en attraktiv måde, der via Partyin, skaber og tiltrækker kunder med særlige tilbud på auktionen.

Partyin - Webbureau i Århus

Sådan fik HB Products hurtigt sikkerheden i topform

For HB Products har jeg ydet support til hjemmesiden og designet deres online produktkatalog. Netop produktkataloget er et vigtigt led i HB Products’ markedsføring og salg. Da det er online, er der også en risiko for hacking, hvilket HB Products naturligvis ville sikre sig og sine kunder imod.

Derfor har HB products en Sikkerheds- og opdateringsaftale, så hjemmesiden er sikker at bruge og ikke bukker under for et hackerangreb. For hvis den gjorde det, ville det have konsekvenser for salget, og dermed HB products resultater, som de opnår online.

Image

Et Joomla webbureau i Aarhus, der kan tilbyde dig hele pakken

Uanset om det er din virksomheds mål at tiltrække nye kunder, skabe en tydelig position i branchen eller udforske nye markeder, skal din virksomhed være synlig.

Hvis din virksomhed skal klare sig godt, skal den nemt kunne findes online. Det er der dine kunder er, og det er der de søger informationer og produkter, som din virksomhed tilbyder.

Hvis de finder din virksomhed, skal du med godt indhold og spændende design, holde deres opmærksomhed og interesse. Designet guider dem, og opfordrer til handling. Med tekst og billeder viser du hvem og hvad din virksomhed kan gøre for dem, og at de er kommet til det helt rigtige sted.

For at konvertere godt, er brugervenligheden og brugeroplevelsen vigtige for dine kunder. Det skal være nemt og tydeligt hvordan dine kunder handler eller kommer i kontakt med din virksomhed.

Men de skal først kunne finde dig online – og du skal gøre det nemt for dem, når de søger efter det du tilbyder dem.

Som dit Joomla webbureau i Aarhus vil jeg hjælpe dig med at blive synlig for dine kunder. derfor tilbyder jeg de ydelser, der gør din virksomhed synlig online.

Synlighed på Google med SEO

SEO betyder søgemaskine optimering, og betyder at din hjemmeside bliver bedre placeret på Google. Med SEO bliver din Joomla hjemmeside mere synlig, når dine kunder søger på dine søgeord. Hvor din virksomhed er placeret på Google, har indflydelse på de resultater du opnår online. SEO hjælper din virksomhed op, så din virksomhed bliver bedre placeret end dine konkurrenter. Og det gør det nemmere for dine kunder at finde dig.

Responsiv og mobilvenlig

Måske ved du allerede at der er langt flere der bruger deres mobiltelefoner, tablets m.m. når de søger på internettet? Derfor skal din side være responsiv, så den automatisk tilpasser sig til skærmen, den bliver vist på. Det handler om at sikre brugervenligheden og brugeroplevelsen, når dine kunder er på hjemmesiden, uanset hvilken enhed de bruger. For måden din virksomheds hjemmeside præsenteres på, er afgørende for hvorvidt de bliver og handler, eller om de går igen.

Google foretrækker også at din hjemmeside er responsiv. Derfor er alt jeg udvikler og designer responsiv.

Hosting

JK Hosting er et tilbud til mine kunder, der ønsker bedre, stabil og professionel Joomla hosting til deres hjemmesider.

Support og sikkerhed

Sikkerhed er i dag en vigtig faktor for din virksomheds online liv. Hacking er desværre en stor risiko, der kan have mange konsekvenser for virksomhederne. Men med en Sikkerheds- og opdateringsaftale hos Joomlakonsulenten, holder jeg din hjemmeside sikker mod hackerangreb – hver dag og året rundt. Det betyder at det altid er trygt for dig og dine kunder at være på og arbejde med hjemmesiden.

Jeg tilbyder også support enten som ad hoc supportopgaver eller klippekort.

Supporten kan være specifikke småopgaver eller assistance når du har behov for det.

Markedsføring, kurser og rådgivning

For at din virksomheds budskab kommer ud til din målgruppe, skal de tiltrækkes med god markedsføring. Der skal skabes positiv opmærksomhed om din virksomhed, der rækker helt ud til kunderne. De skal vide hvad du tilbyder dem og hvorfor de skal blive kunder hos dig, og ikke din konkurrent. Det hjælper jeg dig med, både kampagner og annoncering, der tiltrækker dine kunder.

Derudover tilbyder jeg kurser og særlige workshops der tilpassede til dig, der er administrator på din virksomheds hjemmeside. Du får den viden og de kompetencer der skal til, for at arbejde med den tekniske del af din virksomheds hjemmeside. Kurserne og workshopperne gør dig i stand til at arbejde videre med jeres projekt, som administrator og webmaster.

Du kan altid få rådgivning og vejledning til i dine projekter, hvis du har behov for det.

Det tilbyder jeg, da det er vigtigt, at din virksomhed får de bedste betingelser for at klare sig godt.

Også i fremtiden.

Vil du vide mere om hvad jeg kan tilbyde dig, så din hjemmeside yder sit bedste og skaber de resultater, du ønsker?

Så er du altid velkommen til at kontakte mig.

Et webbureau i Aarhus, men hvem er jeg?

Med over 17 års professionel erfaring som Joomla ekspert, et langt CV og passion for mit arbejde, er jeg et webbureau, som det bør være. Som webbureau i Aarhus, der er jeg din samarbejdspartner fra start til slut af dit projekt. Du får hjælp, uanset om du vil have en ny hjemmeside, redesigne den gamle eller om du skal have udviklet et helt nyt koncept. 

Min største værdi findes i kvaliteten af det jeg leverer

Kvaliteten af designet og i kildekoderne gør forskellen for din virksomhed online. Det er grundigheden og ordenligheden i udførelsen, som giver de betingelser du ønsker af det webbureau i Aarhus, som du søger. Det betyder en lang levetid og bedre ydeevne for dit projekt.

Programmeringen af din hjemmeside er stilladset og fundamentet på din hjemmeside. Så vigtig er kildekoderne. Jeg ser, som udviklere, mange webløsninger der er bygget på en måde der låser folk fast.

Deres muligheder er begrænsede af måden det er programmeret på. Det er ærgerligt. For med de webløsninger jeg udvikler, får du alle mulighederne. Det er kun fantasien der sætter grænser. Og findes det ikke, så laver jeg det til dig. Det er kvalitet. Og det er den værdi af det jeg laver, der kommer din virksomhed til gode.

Designet på din hjemmeside kommunikerer. Det viser dine kunder alt de skal vide om hvem din virksomhed er. Designet har kraft når det er gennemtænkt og udført med et formål. Det skal kommunikere din virksomheds budskaber, som vi kun forstår, når vi ser det.

Næsten alle mennesker er visuelle, og vi vurderer hurtigt om det giver mening, og om vi har tillid det der præsenteres for os. Det går stærkt, og tager ikke en gang et sekund for os, at vurdere, om vi kan lide det og om vi har tillid til det vi ser. Design handler om mennesker og deres adfærd. Ikke kun fantastiske farver og grafiske elementer. Farverne skal have en funktion og et arbejde at udføre, så de sender et præcist signal om din virksomhed.

Dit webbureau i Aarhus, der bor lige om hjørnet

Webbureauet i Aarhus, men det er ikke derfor du skal vælge mig.

Du skal vælge mig, fordi du har lyst til at samarbejde med mig, så dit projekt bliver en succes.

Det er et spørgsmål om med hvad og hvordan jeg hjælper dig og din virksomhed i helt i mål.

Joomlakonsulenten har kunder i hele landet og i udlandet. Så uanset hvor du bor, er jeg din samarbejdspartner, der er tæt på din virksomhed. For mig er det centralt, at jeg gør den forskel for dit projekt, så du kan fokusere på det, der er vigtigt for din virksomhed.

Webbureauet i Aarhus, der udvikler og designer til dit projekt.

Men jeg vil hellere høre fra dig. Hvad det er du ønsker, der skal ske for din virksomhed? Yder den det, som du gerne ville have? Eller er det nu, det er tid til at der skal ske noget nyt for din virksomhed?

Så søger du et webbureau i Aarhus, kan du skrive til mig her, og fortælle mig hvad dit projekt går ud på.

Så skriv til Joomlakonsulenten her, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om hvordan jeg kan hjælpe dig og din virksomhed.

Hvad er adressen til din hjemmeside?
Jeg vil meget gerne vide, hvad du hedder?
Jeg får brug for din e-mail, så jeg kan skrive til dig.
Invalid Input
joomla-support-logo.png
Betalingskortlogoer
Joomlakonsulenten støttermiljøvenlig pakning
Joomlakonsulentens CSR-profil
Joomlakonsulenten siger Nej Tak Til Plastik
Joomlakonsulenten støtter et sundt arbejdsmiljø

Certificeret i SEMrush for professionelle

Joomlakonsulenten certificeret i SEMrush for professionelle

Følg Joomlakonsulenten

Copyright © 2021 Joomlakonsulenten

JK Security

Image
Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø 7199 2909
Cron Job Starts