Joomla webbureau i Herning

– der skaber kreative og funktionelle løsninger til din virksomhed

Webbureau i Herning der hjælper, når din virksomhed skal forny sig,

For er din virksomheds online platform blevet umoderne, og fungerer den ikke som den burde?

Så er det også dét dine kunder oplever.

Det sender dem et signal, der har betydning for deres opfattelse af din virksomheds troværdighed. For at være attraktiv online, skal din virksomhed have en tydelig og professionel platform, som markedsførings- og salgskanal til dine kunder.

Jeg har en god nyhed.

Dét kan jeg hjælpe dig og din virksomhed med at skabe.

Joomlakonsulenten udvikler og designer din virksomheds ansigt ud ad til, som du er stolt af at andre ser. Den skal tiltrække dine kunder og skabe resultater for din virksomhed.

Det er den type professionelle hjemmesider, webshops og online projekter jeg laver, der gør en forskel for mine kunder.

Hvilket webbureau i Herning, skal udvikle og designe til din virksomhed?

Som dit webbureau i Herning skal du vide, at jeg designer og udvikler til både iværksættere og store virksomheder. Med over 17 års erfaring skaber jeg kreative og stærke online platforme for mine kunder. Der er fokus på brugervenlighed og brugeroplevelsen, når jeg udvikler effektive og spændende online platforme.

Det er nemlig dét der skal til, for at du tiltrækker dine kunder og skaber en online position i din branche. Din virksomhed skal repræsenteres på en troværdig og professionel måde, og leve op til dine kunders forventninger, når de besøger virksomheden online.

Din virksomheds bedste kvaliteter og standarter skal afspejles tydeligt online, så dine kunder får det helt rigtige indtryk af din virksomhed.

Det hjælper jeg dig og din virksomhed med at vise dem.

Formålet er, at dine kunder altid får det førstehåndsindtryk af din virksomhed, som du ønsker de skal have. Det skal skabe tillid og interesse så dine kunder får lyst til at vide mere og handle med virksomheden – uanset om det er en kontakt, direkte køb eller en sign up til dit nyhedsbrev.

Designet skal passe til din virksomhed, og samtidig give dine kunder en let og spændende brugeroplevelse. Det gennemførte design skaber opmærksomhed og genkendelse, og giver virksomheden personlighed med en stærk visuel identitet. Selv ned til mindste detalje i de grafiske elementer, guides kunderne tættere på kernen i din virksomhed.

Det er god kundeservice når det er nemt at navigere og foretage handlinger på siden. Funktionerne skal være nemme og overskuelige, for at sikre kundernes oplevelse når de handler med dig.

Selv den tekniske løsning er nemt for dig at arbejde med. I en travl hverdag skal du hurtigt kunne opdatere og vedligeholde hjemmesiden, også hvis du er ny, som administrator og webmaster.

Du får selvfølgelig en grundig introduktion, så du nemt kan arbejde videre med siden.

Det er kvaliteten, i det jeg udvikler og designer, der gør en forskel, når du skal have succes med din virksomhed online platform.

Webbureau i Herning , der tilbyder:

Kreativt webbureau i Herning, der skaber spændende og holdbare webløsninger

Først vil jeg lære dig at kende, og vide hvad du ønsker der skal ske med din virksomhed.

Hvad er målene?

Hvilke nye resultater ønsker du at opnå?

Og hvad skal der ske i fremtiden?

Når jeg skal hjælpe, er mit kendskab til din virksomhed, branche og målgruppe vigtig. Den viden bruger jeg til at skabe den løsning, der får din virksomhed til at skille sig ud af mængden, og viser dine kunder hvorfor din virksomhed er speciel.

Dit projekt skal være holdbart og have en lang levetid.

Det betyder, at den løsning jeg skaber også afspejle din virksomheds mål og fremtid. Derfor skal designet være så tidsløst og moderne, at kunderne altid får den oplevelse, de forventer af en virksomhed som din.

Det stiller også krav til at mulighederne og fleksibiliteten i den tekniske løsning.

Dit hjemmesideprojekt skal altid kunne udvikle sig, når din virksomhed har behov for det. Det kan de webløsninger jeg udvikler. Uanset om du ønsker at udvide platformen med nye tiltag eller skabe nye koncepter, vil det være muligt.

For det er sådan, jeg skaber de rigtige betingelser for, hvordan din virksomhed klarer sig online – både nu og i fremtiden.

Som et professionelt webbureau i Herning, kan jeg også specialudvikle systemer og mere komplekse løsninger. Disse avancerede systemer, er stadig udviklet så de er brugervenlige og lette at bruge i hverdagen. Som erfaren udvikler og Joomla ekspert kan jeg rådgive dig, når du skal have udviklet et unikt system til din virksomhed.

Joomlakonsulenten er et unikt webbureau i Herning, som udvikler og designer kunders webprojekter, så de kommer i mål og opnår de resultater, de ønsker.

Se eksempler på mit arbejde herunder.

Sådan fik Dancontrol et system, der gjorde deres kunders arbejde lettere

Som webbureau i Herning hjalp jeg Dancontrol med at designe en ny hjemmeside og specialudvikling af et helt særligt system.

Systemet er et kontrolpanel, et dashboard, der forbinder en elektronisk boks med brugerens kontrolpanel. Der kan kobles sensorer til boksen, der registrerer en ændret tilstand, og giver alarm via kontrolpanelet med en sms og mail. Med kontrolpanelet er det nemt for brugeren at overvåge alt fra dyrfælder, døre/vinduer til f.eks. markvandingsanlæg. Kontrolpanelet kan tilpasses lige netop brugerens behov for forskellige typer sensorer.

Systemet kan bruges af f.eks. jægere, hvis fælder er lovpligtige at overvåge. Det kan jægeren nu gøre hjemmefra.

Systemet vil automatisk give jægeren en alarm, hvis sensoren i fælden registrerer en fangst. Og via kontrolpanelet kan jægerne i en overskuelig oversigt se, hvilken boks der har registreret en ændring i tilstanden på en eller flere sensorer. Jægeren kan fra kontrolpanelet registre fangsten og lave statistik over sine fangster.

For landmænd, og lignende, kan systemet også starte og afslutte processer, så de ikke skal gøre det manuelt.

Kontrolpanelet er brugervenligt og nem at betjene for Dancontrols kunder.

Dancontrol - Webbureau i Hering

Stauning Whisky – en hjemmeside der smager af kvalitet

Stauning whisky er blevet et dansk whisky superbrand. Deres kvalitets whisky er blevet serveret på den Michelin-stjernede restaurant, Noma, og de har endda haft royalt besøg. Måske så du også Stauning Whisky blive nydt i programmet ’Nak og Æd’ på DR?

 

Stauning Whisky - Webbureau i Herning

 

For Stauning whisky har jeg designet og udviklet en hjemmeside, som giver det indtryk, du ville få, hvis du stod på den vestjyske gård. Billederne giver den stemning, der gør at du næsten kan dufte den gode whisky. Hjemmesiden er enkel og funktionel at komme rundt på, da den henvender sig til flere målgrupper – både internationale whisky eksperter, turister og andre der vil vide mere om Stauning Whisky.

Stauning Whisky - Webureau i Herning

Et webbureau i Herning, der tilbyder dig præcis den løsning, din virksomhed har behov for

Om det er dit mål med din virksomheds online projekt, at tiltrække flere kunder, udforske en ny position i din branche eller indtage et nyt marked, skal virksomheden være synlig.

En del at synligheden handler om, hvor godt din virksomhed klarer sig online. Det er online dine kunder søger informationer, skaber nye relationer og hvor de handler.

Derfor skal din virksomhed være synlig online, når dine kunder søger efter det, som netop din virksomhed tilbyder dem.

Når de har fundet din virksomhed, skal indholdet og designet skabe opmærksomhed og interesse.

Designet skal guide dem, og opfordre til handling, når det er passende. Teksten og billederne viser virksomhedens personlighed og produkter, der skal give dem tillid til, at de er havnet det helt rigtige sted.

For dine kunder betyder brugervenligheden og brugeroplevelsen alt, og det påvirker dermed sidens evne til at konvertere. Det skal være tydeligt, nemt og trygt for kunderne, at handle og komme i kontakt med din virksomhed.

Men før alt dette, skal de jo først kunne finde din virksomhed online - og det skal gøres så nemt som muligt for dem, når de har søgt efter det din virksomhed tilbyder dem.

Som dit webbureau i Herning hjælper jeg dig med at blive synlig for dine kunder. Joomlakonsulenten har alle de tilbud, der gør din virksomhed synlig online.

Joomlakonsulenten tilbyder:

SEO betyder bedre synlighed på Google – søgemaskine optimering

SøgemaskineoptimeringSøgemaskineoptimering handler om, at forbedre din virksomheds placering på Google. Placeringen er afgørende for hvorvidt du bliver fundet – eller ej. Derfor er Google en vigtig del af din markedsføringsstrategi. SEO hjælper med synligheden af din virksomhed, som gør det nemt for kunderne at finde dig på dine søgeord.

Responsiv

Der er nu mange flere der bruger deres mobiltelefoner, tablets m.m. når de søger på internettet. Med en responsiv hjemmeside tilpasser den sig automatisk til skærmen, den bliver vist på. Det sikrer en brugervenlig oplevelse, uanset hvilken skærm dine kunder ser hjemmesiden på. På den måde er du sikker på at din virksomheds hjemmeside, altid præsenterer sig ordenligt og giver en god brugeroplevelse.

Google foretrækker også en responsiv hjemmeside, og derfor vil din hjemmeside blive responsiv, når jeg laver den.

Hosting

Joomlakonsulentens hosting er et professionelt hosting-tilbud til de kunder, der ønsker bedre og mere stabil hosting af deres hjemmesider.

Support og sikkerhed

Sikkerheden er vigtig for at beskytte din hjemmeside mod hackerangreb. Hacking er desværre blevet et stigende problem, der har konsekvenser for virksomhederne. Med en Sikkerhedsaftale holder jeg din hjemmeside beskyttet mod hackerangreb – 24-7 året rundt. Det gør det trygt og sikkert for dig og dine kunder at være på siden.

Jeg tilbyder også Joomla support, som enten kan være ad hoc opgaver, eller en specifik supportaftale. Supporten kan indeholde småopgaver eller assistance, hvis du har behov for det. Supportaftalen betyder at jeg har ansvar for at vedligeholde og opdaterer siden, så den fungerer og kører stabilt.

Markedsføring, workshops og Joomla kurser

Få hjælp til at få budskaberne ud til din målgruppe. De skal tiltrækkes med god markedsføring, der skaber positiv opmærksomhed omkring din virksomhed. Med stærke markedsføringsstrategier, både annoncer og kampagner, skabes der synlighed for din virksomhed.

Joomlakonsulenten tilbyder også Joomla-kurser og workshops, der er tilpasset til dine behov, som administrator og webmaster på din virksomheds hjemmeside. Du får både praktisk viden og kompetencer til at arbejde med den tekniske del af hjemmesiden. Med et kursus eller en workshop, bliver du i stand til at arbejde videre med webprojektet med den nyeste viden.

Det er vigtigt, da det giver din virksomhed de betingelser der skal til, for at klare sig godt.

Nu og i fremtiden.

Vil du vide mere om, hvad jeg kan tilbyde dig, så din hjemmeside yder sit bedste og skaber resultater?

Søger du et professionelt webbureau i Herning?

Eller har du et spørgsmål til hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed?

Så kontakt mig og jeg vil svare dig hurtigt.

Et webbureau i Herning? Hvem er Joomlakonsulenten?

Joomlakonsulenten er undertegnet, Michael Sønderup Nielsen,  der er en passioneret ildsjæl og Joomla ekspert med et lange CV. Jeg er et webbureau i Herning, for mine kunder der har base i eller omkring Herning. Faktisk bor jeg et stykke derfra, men det har ingen betydning for måden jeg arbejder på.

Fra starten til slutningen af dit projekt, vil jeg være din tætte samarbejdspartner. Uanset om du skal have en spritny hjemmeside, re-designet den gamle eller have udviklet et nyt koncept, er jeg klar. Jeg følger din virksomhed, hjælper med at skabe muligheder og udvikler de løsninger, der er behov for med høj faglighed og kvalitet.

Det er kvaliteten af det jeg leverer, der tæller

Kvaliteten ligger i designet og i kildekoderne, som gør forskellen for din virksomhed online. Grundigheden i selve udførelsen giver de bedste betingelser for sidens online liv. Det er dét jeg tilbyder dig, som dit webbureau i Herning. For det giver bedre yde evne og en længere levetid for dit projekt.

Kildekoderne er fundamentet for hele grundlaget af din hjemmeside. Så vigtig er koderne. Som udviklere ser jeg mange webløsninger, der er lavet i en løsning, der i virkeligheden låser virksomhederne fast.

Mulighederne bliver begrænsede, på grund af måden hjemmesiden er programmeret på. Det er fastlåst.

Derfor er det vigtigt for mig, og mine kunder, at de webløsninger jeg udvikler er fleksible. Hos Joomlakonsulenten ejer du også selv hjemmesiden, og alle rettighederne dertil. Det har du ikke alle steder, men den frihed har du hos mig.

Designet kommunikerer.

Det giver dine kunder en viden, om hvem din virksomhed er.

Designet skal have styrke og være gennemtænkt, så det understøtter din virksomheds budskaber. De fleste mennesker er visuelle, og vi kan hurtigt danne os en mening, om vi har tillid til det vi ser. Den proces går ekstremt hurtig – under et sekund. Så hurtigt afkoder vi, hvad det vi ser, går ud på. Et profesionelt design handler ikke kun om farver, men designets effektivitet og funktion.

Et webbureau i Herning? Vi er tættere på i virkeligheden

Søger du webbureau i Herning, men ved at jeg faktisk bor et andet sted, kan du stadig vælge mig.

Det vigtigste er, at du vælger Joomlakonsulenten, fordi du ved at jeg kan hjælpe dig, løse din udfordring og er en samarbejdspartner for din virksomhed.

Joomlakonsulenten arbejder med virksomheder i hele landet – også i udlandet. Så hvor jeg er fysisk, er mindre vigtig, i forhold til måden og hvordan jeg løser din opgave.

Og jeg er lige så tæt på dig og din virksomhed, som boede jeg på et kontor ved siden af din virksomhed.

Så et webbureau i Herning, eller en anden by, er jeg for dig, hvis du bor der.

Men nok om mig.

Det vigtigste er dit projekt.

Derfor vil jeg gerne høre fra dig, hvad dit webprojekt går ud på.

Hvad du ønsker af et webbureau i Herning? Og hvad kan jeg hjælpe din virksomhed med?

Søger du et webbureau i Herning, kan du skrive til mig her, og fortælle mig hvad dit projekt går ud på.

 

 

Hvad er adressen til din hjemmeside?
Jeg vil meget gerne vide, hvad du hedder?
Jeg får brug for din e-mail, så jeg kan skrive til dig.
Invalid Input
joomla-support-logo.png
Betalingskortlogoer
Joomlakonsulenten støttermiljøvenlig pakning
Joomlakonsulentens CSR-profil
Joomlakonsulenten siger Nej Tak Til Plastik
Joomlakonsulenten støtter et sundt arbejdsmiljø

Certificeret i SEMrush for professionelle

Joomlakonsulenten certificeret i SEMrush for professionelle

Følg Joomlakonsulenten

Copyright © 2021 Joomlakonsulenten

JK Security

Image
Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø 7199 2909
Cron Job Starts