Har du brug for kvalitets Joomla Hosting?

- billig hosting ikke lige med kvalitet

Hvis du har en hjemmeside, har du uden tvivl hørt om "hosting". Men du ved måske ikke meget om det, bortset fra det faktum, at du betaler nogen hver måned eller år for det.

Uden hosting vil din hjemmesiden ikke fungere. Hosting er dybest set bare en "andens" computer (server), der er koblet på internettet og det er det, der gør din hjemmeside tilgængeligt online.

Selvom det muligvis lyder som om det ikke er en meget kompliceret service, er den bestemt en vigtig, og ikke alle hostingfirmaer er de samme. Det er med hosting, som det er med de fleste ting - du får, hvad du betaler for. Du kan få billig hosting til kr. 9,- om måneden, men hjemmeside ligger så på en server, der er overfyldt med flere tusinde andre hjemmesider - hvilket betyder, at hjemmesiden kan være langsom i perioder. Supporten kan også være tvivlsom på billigere webhoteller. Du kan også få hosting, der koster mange tusinde kroner pr. måned - med andre ord, der er webhosting til ethvert behov og ethvert budget.

Det er heller ikke ligegyldigt, hvor webhotellet har serverne geografisk placeret. I forhold til Google gør det en forskel, om serveren står i USA eller København, når vi snakker indlæsningshastigheden på din hjemmeside. Hvis du har din hjemmesiden liggende på en Joomla hosting i USA og dine besøgende sidder i Danmark, så sender du teknisk set først de besøgende rundt om jordkloden og tilbage igen for at de kan se din hjemmeside.

Er dine kunder i Danmark, så finde Joomla hosting så tæt på kunderne som muligt - f.eks. på en server i Danmark. Det vil Google også kunne lide.

Du har måske allerede stiftet bekendskab med hostingmarkedet og funder ud af, at det er en stor jungel.

Over årene har jeg prøvet ret mange både danske og udenlandske webhoteller.

Joomlakonsulenten tilbyder også Joomla hosting til sine eksisterende kunder, fordi der er mange kunder der godt kan lide kun at skulle ringe et sted hen - og ikke mindst, kunne få kontakt med "nogen" 24/7/365. Det kan de fleste webhoteller dog ikke tilbyder.

Men, hvis jeg skulle anbefale et godt sted at hoste din Joomla hjemmeside, så ville det være Azehosting.net. Det er en dansk virksomhed, hvor du får meget for pengene og hvor supporten er sublim.

Hvis du har spørgsmål til Joomla hosting, så er du velkommen til at kontakte mig.

Michael Sønderup Nielsen

Skrevet af

Michael Sønderup Nielsen


joomla-support-logo.png
Betalingskortlogoer
Joomlakonsulenten støttermiljøvenlig pakning
Joomlakonsulentens CSR-profil
Joomlakonsulenten siger Nej Tak Til Plastik
Joomlakonsulenten støtter et sundt arbejdsmiljø

Certificeret i SEMrush for professionelle

Joomlakonsulenten certificeret i SEMrush for professionelle

Følg Joomlakonsulenten

Copyright © 2021 Joomlakonsulenten

JK Security

Image
Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø 7199 2909
Cron Job Starts