One.com har opkøbt WebDomain, Cliche og Team Internet

- Joomla hosting

WebDomain, Cliche og Team Internet er blevet opkøbt af det internationale One.com. De tre webhoteller var ejet af den samme virksomhed.

Webdomain er en af gamle og har været på markedet siden 2004 og har leveret stabil Joomla webhosting til private, små og mellemstore virksomheder.

Cliché havde mere fokus på at tilbyde helt billig Joomla hosting til private, og har været tilstede i fem forskellige lande. Billig var de, fordi du kunne få et webhotel helt ned til kr. 1,- om måneden.

Team Internet er også en ældre spiller på markedet og mindede meget WebDomain på produkterne.

One.com er en af de største hosting-udbydere på det europæiske marked med mere end 1.500.000 kunder i 149 lande. One.com var faktisk oprindeligt stiftet i Danmark, men flyttede på et tidspunkt hovedkontoret til Sverige.

Vi kommer ikke uden om, at One.com er et populært webhotel til Joomla-hjemmesider. Men, de har også flere begrænsninger, som vil betyde, at flere af kunderne der tidligere havde webhotel hos WebDomain, Cliche eller Team Internet måske ikke er helt tilfredse med at blive flyttet over til one.com.

Webdomain tilbød sine kunder:

  • Dansk telefonsupport
  • Gratis backup
  • Flere hjemmesider på samme webhotel
  • Ubegrænset email-konti

Det vil kunderne ikke kunne få hos one.com, medmindre de opgraderer til en større pakke eller tilkøber funktionalitet.

Alternativ til one.com

I dag er det meget uproblematisk at flytte en Joomla hjemmeside fra et webhotel til et andet. Det betyder, at WebDomain, Cliche eller Team Internet kunder, der ikke ønsker at flytte over til One.com, uden problemer vil kunne flytte til et andet webhotel.

Et absolut stærkt alternativ til One.com, hvis du er ude efter sublim Joomla-hosting, er Azehosting.dk. Årsagen til at jeg anbefaler Azehosting.net er ganske enkel - det spiller maks.

Gennem alle mine år som Joomla konsulent har jeg prøvet mange forskellige webhoteller til Joomla-hjemmesider og webshops, og jeg må sige at Azehosting.net er der, hvor jeg har været længst tid. Deres support er professionel, hurtigt (kort svartid) og altid meget høflig og giver konkret support, der kan bruges til noget.

Joomla-hosting hos Azehosting.net

Var du kunde hos WebDomain, Cliche eller Team Internet og gerne vil flytte til noget andet end one.com, så kontakt mig og jeg hjælper dig videre.

Michael Sønderup Nielsen

Skrevet af

Michael Sønderup Nielsen


joomla-support-logo.png
Betalingskortlogoer
Joomlakonsulenten støttermiljøvenlig pakning
Joomlakonsulentens CSR-profil
Joomlakonsulenten siger Nej Tak Til Plastik
Joomlakonsulenten støtter et sundt arbejdsmiljø

Certificeret i SEMrush for professionelle

Joomlakonsulenten certificeret i SEMrush for professionelle

Følg Joomlakonsulenten

Copyright © 2021 Joomlakonsulenten

JK Security

Image
Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø 7199 2909
Cron Job Starts