Webbureau i Randers

Hvad vil det betyde for din virksomhed, at have en stærk og tydelig online platform? Én som du er stolt af, og som skaber resultater, fordi den er en aktiv salgs- og markedsføringskanal for din virksomhed?

Webbureau i Randers, der gør forskellen for dit projekt

Det der præcist den type hjemmesider, webshops og andre online projekter jeg udvikler.

Så søger du et webbureau i Randers, er det Joomlakonsulenten du skal kontakte.

Joomlakonsulenten er et webbureau i Randers, der har over 20 års erfaring med at webudvikle og designe til alle typer af virksomheder – både til de helt store og til iværksættere.

Jeg ved, hvad det betyder for din virksomhed, at have en stærk online platform, der lever op til dine ønsker og mål. Den skal ikke kun repræsentere din virksomhed online, men også række til nye kunder og sikre din position i netop din branche. Samtidig skal den se professionel ud og være så effektiv, at den skaber den virkning, du kan mærke på bundlinjen.

Dét kan jeg hjælpe dig og din virksomhed med.

Formålet er, at vække interesse og give dine kunder det helt rigtige og unikke indtryk af din virksomhed online. Selvfølgelig skal den også sælge, men intet salg uden tillid. Det giver først tillid, når designet er gennemført og den fungerer præcist som den skal. Sådan bliver dine kunder inviteret og guidet tættere på din virksomhed, som giver dem mulighed for at skabe kontakt eller købe.

For at give god konvertering skal grafikken og funktionerne give den bedste brugeroplevelse.

Brugervenligheden og evnen til at skabe fokus, er vigtigere end nogensinde før. Dine kunder skal nemt kunne navigere og foretage de handlinger, som du ønsker de skal foretage.

Og den skal være mere end bare pæn at se på, men også nem at arbejde med. Så selv den tekniske løsning bag hjemmesiden, er let at opdatere, vedligeholde og administrere – også hvis du ikke har arbejdet som administrator før.

Så enkelt er det.

En kvalitets online platform er nemlig en forening af godt håndværk – lige fra designet til CMS-systemet.

Et webbureau i Randers, der tilbyder:

  • Webdesign og webudvikling
  • Hosting
  • Responsivt design
  • Nemt CMS
  • Markedsføring online
  • Søgemaskine optimering til Google /SEO
  • Support- og Sikkerhedsaftaler
  • Udvikling af koncept og idesparring
  • Rådgivning, Joomla kurser og vejledning

Dit webbureau i Randers, der er klar til at hjælpe!

For at jeg kan hjælpe din virksomhed videre, skal jeg lære dig, virksomheden og din branche at kende.

Det er en del af strategien, for at jeg kan udvikle og designe, så din virksomhed bliver endnu skarpere og tydeligere for dine kunder. Din virksomhed skal også skille sig ud af mængden, for at blive interessant og for at kunne skabe de resultater, du ønsker.

En hjemmeside skal ikke kun vise hvem virksomheden er nu, men også vise hvor virksomheden gerne vil hen.

Derfor skal designet være opdateret og moderne, så dine kunder får den online-oplevelse de, med rette, kan forvente af en virksomhed som din. Det samme gælder den tekniske løsning, der skal være så fleksibel, at den kan udvikle sig med din virksomheds behov og nye trends.

For at din virksomhed klarer sig godt online, skal den have de bedste betingelser for, at altid kunne imødekomme nye krav eller nye online måder at opleve virksomheder på.

Det hjælper jeg dig med, så din virksomhed altid er up-to-date.

Også hvis din virksomhed har specielle og unikke ønsker til hvad hjemmesiden skal kunne. Joomlakonsulenten er kendte for at webdvikling af selv de mest avancerede og komplekse løsninger til web – og stadig gøre det brugervenligt og nemt at arbejde med i hverdagen.

Som webbureau i Randers, hjælper jeg mine kunder med at udvikle eller videreudvikle deres webprojekter, så de opnår de ønskede resultater.

Sådan hjalp jeg BellCon med den fornyelse, der skulle til for at skabe international succes

Som webbureau i Randers hjalp jeg BellCon, der bor i Randers, med at indtage nye markeder. BellCon udvikler bl.a. pengeseddels-tællere i verdensklasse, og ville manifistere sin internationale position på marked, hvor konkurrencen er stor og kravene er høje.

For BellCon betød det mål også et behov for fornyelse og modernisering af BellConss identitet til en international profil.

Jeg hjalp BellCon med design og udvikling af et nyt Joomla website, der giver BellCon en skarp og stærk profil i hele branchen.

Målet var at vise kvaliteten og BellCons værdier, der visuelt er en oplevelse uanset hvilket land eller sprog der tales.

Logo Bellcon

Et webbureau i Randers med hele pakken

Er dit mål med din virksomhed, at tiltrække flere kunder, fremhæve virksomhedens position eller indtage nye markeder, er synlighed og tydelighed vigtig.

For at din virksomhed klarer sig godt online, skal den hurtigt kunne findes, når dine kunder søger efter den løsning eller det produkt, som din virksomhed tilbyder dem.

Når din virksomhed først er fundet, skal hjemmesidens indhold og design med lethed guide dine kunder til at handle. Indholdet som både er teksten og billederne, skal præsenteres så det er tydeligt, at dine kunder er landet det rigtige sted.

Brugeroplevesen og brugervenligheden på din hjemmeside er vigtig for konverteringen. Det skal være nemt for dine kunder, at kunne handle eller komme i kontakt med din virksomhed. Det sker dog først, når din virksomhed bliver synlig og nem at finde for dine kunder.

Som webbureau i Randers tilbyder jeg en bred vifte at ydelser, der hjælper din virksomhed med at blive synlig.

Et Joomla webbureau i Randers, der kan tilbyde dig hele pakken

Søgemaskineoptimering – synlighed på Google

SEO - Søgemaskineoptimering handler om, at få din hjemmeside til at ligge foran dine konkurrenter på Google. Din virksomheds placering på Google har afgørende betydning for synligheden, og dermed de resultater din virksomhed har online. For uanset hvilken målgruppe du har, så bruger de Google til at finde informationer, for at handle og for at finde den helt rigtige løsning for dem. SEO hjælper din virksomhed op i Googles søgeresultater, hvilket gør det nemt for kunderne at finde dig.

Responsiv tilpasning - mobilvenlighed

Apropos Google, så foretrækker Google hjemmesider, som er responsiv. Den responsiv, eller mobilvenlige, hjemmeside er mere brugervenlig, når dine kunder ser den. De ser den på alle typer og forskellige størrelser af skærme. Netop brugervenlighed er vigtig for Google. Men også for dine kunders oplevelse, når de ser din virksomhed online. Mobilvenligheden sikrer at siden altid præsenteres på den bedste vis, uanset hvilken enhed, tablet eller smartphone, den bliver vist på.

Derfor er alt jeg udvikler og designer responsiv.

Hosting

Med Joomlakonsulentens hosting får du stabil og professionel hosting. Dette er kun et tilbud til dig, når du er kunde hos mig.

Sikkerhed og support

Når det kommer til din virksomheds liv online, er sikkerheden vigtig. I dag er hackerangreb blevet meget mere udbredt, og konsekvenserne kan være store for virksomhederne. Derfor tilbyder jeg en Sikkerhedsaftale, som holder din hjemmeside mm. sikker mod hacking. Det betyder, at det altid er sikkert for dig og dine kunder at være på siden.

Derudover tilbyder jeg også Joomla support, når du har behov for det. Det kan være i sammenhæng med ad hoc opgaver, nye initiativer eller nye koncepter.

Med en Supportaftale vedligeholder jeg hjemmesiden, så den altid kører og fungerer optimalt.

Markedsføring, Joomlakurser og rådgivning

Din virksomheds budskab skal ud til dine kunder og din målgruppe. Der skal trafik ind på din virksomheds online platform, der skaber positiv opmærksomhed og inviterer de besøgende ind i virksomheden. Jeg kan hjælpe dig både med online annoncering og kampagner, der skaber større kendskab til din virksomhed.

Jeg tilbyder også kurser og workshops til dig, der er administrator i din virksomhed. Her får du viden om, hvordan du arbejder med den tekniske del, CMS, af din virksomhedshjemmeside. Alle kurser og workshops er tilpassede efter brugerniveauet, og gør dig i stand til at arbejde videre med jeres projekt, som administrator.

Derudover er jeg altid til rådighed for rådgivning og sparring på dine projekter, hvis du har behov derfor.

Disse ydelser tilbyder jeg, fordi jeg ved, hvor vigtigt det er, at din virksomhed klarer sig godt online. Det handler ikke kun om nu, men også om fremtiden.

Vil du vide mere om hvad jeg kan tilbyde dig, så din hjemmeside performer og skaber de resultater, du ønsker?

Så er du altid velkommen til at kontakte mig.

Et webbureau i Randers, men hvem er Joomlakonsulenten?

Joomlakonsulenten er en passioneret Joomla ekspert. Jeg er det Joomla webbureau i Randers, der hjælper dig lige fra ideerne til markedsføringen af dit projekt.

Uanset om du skal have en helt ny hjemmeside, et re-design eller skabe et nyt koncept, kan jeg levere og rådgive dig. Jeg vil være din samarbejdspartner, der følger din virksomheds udvikling og vækst, og som er med til at skabe nye muligheder for virksomheden.

Jeg ved hvordan kvalitet, i både design og koder, gør en forskel. Og jeg tror på at grundighed og ordentlighed, er vigtig for at kvaliteten af dit projekt. Du vil opleve, at jeg skaber de betingelserne, der giver din hjemmeside en lang levetid og bedre performance.

Det er nemt nok at sige, som udvikler, at kodningen er vigtig. Det er den. Koderne er fundamentet og hele stilladset bag hjemmesiden, der får det hele til at køre som det skal. I dag ser jeg mange der har fået en løsning, der er kodet på en måde, der giver flere begrænsninger end godt er.

De sidder fast i en standardiseret skabelon. Det er synd. For der er så meget mere at hente, især på performance, når der er en professionel programmør til at udvikle, det de ønsker. Det er forskellen i den kvalitet jeg leverer – det er lavet ordentligt fra starten af.

Design er kommunikation. Det fortæller, og viser alt om, hvem din virksomhed er. Designet skal være moderne og have en kraft, for at kunne kommunikerer de budskaber, vi kun forstår visuelt.

Som mennesker er vi visuelle, der hurtigt danner os en mening om vi har tillid til det vi ser - eller ej. Det tager os ingen tid at vurdere, om vi kan lide det og om vi finder det troværdigt nok til at fortsætte. Design handler mere om mennesker og adfærd, end blot flotte farver. Her har farverne en funktion, et arbejde de skal gøre, for at sende det helt rigtige signal om din virksomhed.

Dit webbureau i Randers, der er tæt på dig

Søger du et professionelt webbureau i Randers, skal du vide, at, det ikke handler om hvor jeg har base, men om jeg er den bedste til at udføre dit projekt.

Det er mere et spørgsmål om hvem og hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed, end hvor jeg bor.

Joomlakonsulenten har kunder i hele landet. Også i udlandet. For jeg er, uanset hvor du er, en samarbejdspartner der er tæt på. For det er vigtigt, at jeg gør den forskel for dit projekt, så du kan fokusere på det, der er vigtigt for din virksomhed.

Joomlakonsulenten er et webbureau i Randers, eller tæt på, der udvikler og designer til dit projekt.

Derfor vil jeg gerne høre fra dig. Hvad ønsker du der skal ske for din virksomhed online? Yder den det, som den skal? Eller måske er det nu, det er blevet tid til at der skal ske noget nyt?

Så hvis du søger et webbureau i Randers, er du velkommen til at kontakte mig her, og fortælle mig hvad dit projekt går ud på.

"Michael giver sig tid til at lytte, og kommer derefter med kompetent sparring, viden og forslag."

"Uden tvivl sublim Joomla know-how og hurtig responstid"

"Kompetent og løsningsorienteret dialog samt handlingsorienteret effektuering"

Mød Joomlakonsulenten – din Joomla ekspert

"Joomla support er en service til dig, der er stødt på et problem med din Joomla hjemmeside eller Joomla webshop.
Det skal selvfølgelig løses på en god og ordentlig måde, så du kan komme videre. Faktisk er der også mange der bruger Joomla supporten til at få en second opinion på deres projekter. Med andre ord, kan du få hjælp til Joomla her, uanset om det er et hurtigt spørgsmål eller en større udfordring, du sidder med."

Michael Sønderup Nielsen
Joomla konsulent

Joomla ekspert til webbureauer, reklamebureauer og andre

Joomlakonsulenten tilbyder også support og Joomla løsninger, som underleverandør til andres projekter – uanset størrelse og omfang.

Søger du en Joomla underleverandør, der kan assistere og levere ordentlige løsninger i Joomla til dine kunder?

Så kontakte mig.

Joomlakonsulenten støtter den grønne omstilling
Joomlakonsulenten støtter miljøvenlig pakning
Joomlakonsulenten støtter et sundt arbejdsmiljø
Joomlakonsulenten siger Nej Tak Til Plastik
Joomlakonsulenten støtter sikker browsing
Joomlakonsulentens CSR-profil
Hjælp til Joomla?